Vastuullinen toimitusketju – Green light for your Cargo

Europortsin vastuullisuuden ja kestävän kehityksen tavoitteet perustuvat strategiaan ja Euroports Groupin kestävän kehityksen 2030-tavoitteisiin.

Euroports on allekirjoittanut YK:n Global Compact -vastuullisuusaloitteen, joka on maailman suurin yritysvastuualoite! Tuemme täysin sen kymmentä periaatetta, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption torjuntaan. Olemme sitoutuneet edistämään YK:n asettamien kestävän kehityksen tavoitteiden (Sustainable Development Goals, SDG) toteutumista, jotka vastaavat sidosryhmiemme odotuksia ja joihin voimme eniten vaikuttaa.

Meneillään on erilaisia toimenpiteitä mallin toteuttamiseksi ja vuoden 2030 tavoitteiden saavuttamiseksi. Se vaatii tietoista työtä ja kestävän kehityksen ajattelutapaa, joka perustuu strategiseen, operatiiviseen ja kulttuuriseen integraatioon.

Haluamme toimia kestävästi ja vastuullisesti joka päivä. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat mukana kaikessa, mitä teemme. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Palvelutuotannossa panostamme jatkuvaan fossiilisten hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja toiminnasta aiheutuvien ympäristövaikutusten minimointiin.

Uskomme vakaasti, että toimimalla kestävästi ja vastuullisesti joka päivä, luomme erinomaisen perustan saavuttaaksemme vuoden 2030 kestävän kehityksen tavoitteemme.

lisätietoa

LUE LISÄÄ MEISTÄ

Kauttamme saat käyttöösi säännöllisen linjaliikenteen, monipuolisen nosturikapasiteetin, sinulle räätälöidyt raportit ja erinomaisen sijainnin.

lue uratarinoitamme

Monesti meillä kuulee sanottavan, että olemme kuin yhtä perhettä. Lue tarinoitamme siitä, miksi meillä viihdytään.