Satamaoperaattori, johon voit luottaa.

Satama-
operaattori, johon voit luottaa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on yhtä perhettä, jonka käsiin voit luottaa satamaoperoinnin ja projektikuljetukset. Kauttamme saat käyttöösi säännöllisen linjaliikenteen, monipuolisen nosturikapasiteetin, sinulle räätälöidyt raportit ja erinomaisen sijainnin, kaukana kovista ruuhkista. Huolehdimme 24 tuntia päivässä, seitsemänä päivänä viikossa, jotta sinun ei tarvitse.

Olemme oikea valinta merilogistiikan
kumppaniksesi.

Olemme oikea valinta merilogis-
tiikan
kumppa-
niksesi.

Olemme oikea valinta merilogistiikan
kumppaniksesi.

Missiomme

Europortsin maailmanlaajuinen, parhaita logistiikkaratkaisuja hyödyntävä satamaterminaaliverkosto keskittyy perushyödykkeiden käsittelyyn. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme alan johtavia palveluita toimimalla tehokkaasti, kestävästi ja kannattavasti.

Turvallisuus on vastuullamme. Edistämme asiantuntemusta ja innovatiivisuutta. Houkuttelemme, kehitämme ja sitoutamme osaajia.

Arvomme

Euroports-konserni pähkinänkuoressa

Euroports-konserni pähkinän-
kuoressa

Työllistämme 2700 ammattilaista eri puolilla maailmaa.
0
Noin 50 terminaalia Euroopassa ja Kiinassa.
0
Kauttamme kulkee vuosittain noin 70 miljoonaa tonnia tavaraa.
0

EUROPORTS FINLAND-KONSERNI

Euroports Breakbulk Oy

Euroports Breakbulk Oy käsittelee pääsääntöisesti kemiallisen- ja mekaanisen metsäteollisuuden tuotteita kuten paperia, sellua ja sahatavaraa, sekä on erikoistunut teknologiateollisuuden moninaisten projektilastien käsittelyyn. Yhtiön henkilöstömäärä on 153 henkilöä. Yksikön päällikkönä toimii Kari Jalonen.
– Euroports Breakbulk Oy jatkaa itsenäisenä yhtiönä breakbulk -liiketoimintaa ja operointeja sen entisessä laajuudessa osaavan henkilöstön avulla, unohtamatta turvallisuus- ja laatuasioiden kehittämistä, toteaa Euroports Breakbulk Oy:n yksikön päällikkö Kari Jalonen.
– Breakbulkilla palveluiden skaala on hyvin laaja, joten monipuolisuuden tärkeys korostuu, jotta pystymme vastaamaan kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin, Jalonen sanoo.

Euroports Breakbulk Oy Yhteystiedot:

Yksikön päällikkö Kari Jalonen

+358 (0)40 720 3309

kari.jalonen(at)euroports.com

Euroports Bulk Terminal Oy

Euroports Bulk Terminal Oy huolehtii eri tehtaiden raaka-aineiden varastoinnista sekä kuormauksesta. Euroports Bulk Terminal Oy työllistää 14 henkilöä. Yksikön päällikkönä toimii Kari Jalonen.

– Bulk Terminalin henkilöstöllä on vuosikymmenien kokemus omasta työstään. Meillä on yhteen hitsautunut porukka, joka tietää mitä tekee ja on valmis viemään yhteistä osaamista ja tietämystä eteenpäin, Jalonen kiittelee.

– Yhtiömme on näistä kolmesta pienin, mutta yhteisillä muutoksilla pystymme tuomaan palveluun lisää joustavuutta. Yhteisen tekemisen kautta löydämme varmasti uusia tapoja tuottaa palveluita taloudellisemmin, tehokkaammin ja turvallisemmin, yksikön päällikkö Kari Jalonen sanoo.

Euroports Bulk Terminal Oy Yhteystiedot:

Yksikön päällikkö Kari Jalonen

+358 (0)40 720 3309

kari.jalonen(at)euroports.com

Euroports Containers Oy

Euroports Containers Oy:n vastuulla ovat konttilaivojen operoinnit ja siihen liittyvät terminaalitoiminnot, kuten esimerkiksi konttien vastaanotto ja -luovutus. Lisäksi alihankintana suoritetaan konttien korjaukset. Euroports Containers Oy työllistää 69 henkilöä. Yksikön päällikkönä toimii Aleksi Lahti.

– Containersilla on pitkän kokemuksen omaava osaava henkilöstö niin terminaali- kuin laivapuolella sekä työnjohdossa ja toimihenkilöissä. Kaikkien ammattitaito ja laadukas tekemisen taso ovat yhtiön suurin vahvuus, Lahti painottaa.

Euroports Containers Oy Yhteystiedot:

Yksikön päällikkö Aleksi Lahti

+358 (0)44 501 0591

aleksi.lahti(at)euroports.com

Euroports Rauma Oy

Euroports Rauma Oy vastaa kontituspalveluista, tuotannon tukipalveluista sekä hallinnollisista palveluista. Euroports Rauma Oy työllistää 101 henkilöä ahtauspuolella. Osaston päällikkönä toimii Tuomas Saarnilahti.

– Yhtiöittämisen myötä pystymme tarjoamaan entistä joustavammin kontituspalveluja osaavan ja pitkän kokemuksen omaavan henkilöstön turvin. Meidän toimesta hoituvat kaikenlaiset kappaletavaran ja metsäteollisuuden tuotteiden kontitukset. Keskittymällä tiiviimmin vain yksiköinteihin, tämä näkyy asiakkaalle entistä parempana asiakaspalveluna ja toiminnan täsmällisyytenä, toteaa Saarnilahti.

Euroports Rauma Oy
Yhteystiedot:

Yksikön päällikkö Tuomas Saarnilahti

+358 (0)44 501 6458

tuomas.saarnilahti(at)euroports.com

Euroports Logistics Oy

Hyvien kulkuyhteyksien ääressä, Rauman sataman välittömässä läheisyydessä sijaitseva tavarankäsittely- ja varastointikeskuksemme tarjoaa vienti- ja tuontiyrityksille monipuolisia palveluita. Palvelut sisältävät mm. tavaran vastaanoton, varastonhallinnan ja lähetyksen. Lastaamme ja puramme mm. kontteja, trailereita ja projektilasteja. Tarvittaessa järjestämme myös tuonti‐ ja vientikuljetukset sekä kotimaan jakelukuljetukset.

EUROPORTS logistics OY
YHTEYSTIEDOT:

Yksikön päällikkö Tuomas Saarnilahti

+358 (0)44 501 6458

tuomas.saarnilahti(at)euroports.com

Euroports Hanko

Hangon satama on Suomen eteläisin satama ja yksi merkittävämpiä kansainvälisten merikuljetusten solmukohtia Suomessa. Tarjoamme ahtausta, huolintaa, terminaalitoimintaa, laivanselvitystä, lastin käsittelyä sekä kuljetuksia. Palveluksessamme noin 190 koulutettua ja tehokasta alan ammattilaista.

Euroports Hanko
Yhteystiedot:

Myyntipäällikkö Göran Eriksson

+358 (0)40 536 4198

goran.eriksson(at)euroports.com

Euroports Hanko Oy 
Länsisatama (PL 26)
10900 Hanko

Euroports Pietarsaari

Kun etsit kumppania, joka tuntee mekaanisen metsäteollisuuden tuotteet, olet oikeassa osoitteessa. Tämän lisäksi pystymme auttamaan sinua kaikissa satamaoperoinnin palveluissa, terminaalitoiminnoissa, kuljetuksissa, huolinnassa ja sopimuslogistiikassa. Tehokkuus, joustavuus ja täsmällisyys ovat turvallisuuden ohella toimintamme ydinsanoja.

Euroports Pietarsaari
Yhteystiedot:

Operatiivinen johtaja Pauli Rautiainen

+358 (0)40 585 2603

pauli.rautiainen(at)euroports.com

Euroports Pietarsaari Oy Ab
Alholmintie 80 (PL 50)
68600 Pietarsaari

rakastu rahtiin

Usein kuulee sanottavan, että työn parhaita puolia on asiakkaiden palveleminen, vaihtelevat työtehtävät ja hyvät työkaverit. Meillä tämä on aivan totta.