Paperia ja kontteja Raumalla.

Rauma tunnetaan Suomen suurimpana paperin vientisatamana. Lisäksi kauttamme kulkevat säännölliset linjat Pohjois-Afrikkaan, Amerikan itärannikolle, Manner-Eurooppaan ja Englantiin sekä Manner-Euroopasta edelleen jatkoyhteydet ympäri maailmaa.
 

Turvallisesti perille

Turvallisuus on avaintekijöitämme. Huolehdimme, että asiakkaidemme lähetykset kulkevat turvallisesti, ja että henkilökuntamme toimintaympäristö on turvallinen.

Sertifikaatit ISO 9001, ISO 14 001, ISO 45001 ja AEO

Pääportti/Palvelukeskus (ent. Liikenteenohjauspiste)
Hakunintie 28, 26100 Rauma
Puh: 044 4213 331, 044 4213 382 (kontit)

Euroports Rauma lukuina

Vienti ja tuonti noin 6 miljoonaa tonnia
0
Henkilöstön määrä
0
Väyläsyvyys 12 metriä
0

Euroports Rauma Oy yhtiöitti liiketoimintojaan itsenäisiksi tytäryhtiöiksi

Euroports Rauma Oy yhtiöitti tietyt tuotannolliset kokonaisuudet itsenäisiksi liiketoimintayksiköiksi 1.7.2020. Uudet yhtiöt ovat Euroports Breakbulk Oy, Euroports Bulk Terminal Oy ja Euroports Containers Oy. Yksiköt toimivat Euroports Rauma Oy:n omistamina tytäryhtiöinä, jotka vastaavat tuloksestaan itsenäisesti.
 
Keskeisenä tavoitteena on keskittyä johtamaan ja kehittämään jokaista itsenäistä liiketoimintayksikköä lähempänä tekemisen tasoa. Näin haetaan kasvua kilpailukykyyn, lisää joustavuutta sekä kustannussäästöjä.

rakastu rahtiin

Usein kuulee sanottavan, että työn parhaita puolia on asiakkaiden palveleminen, vaihtelevat työtehtävät ja hyvät työkaverit. Meillä tämä on aivan totta.