Nimitysuutisia

Euroports Finlandin organisaatiossa on tapahtunut muutoksia.

Petteri Sammalisto (Commercial Director) on siirtynyt 1.5. alkaen Strategic Development Directorin tehtävään. Sammalisto vastaa Euroports Finlandin strategian mukaisesti uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamisesta ja toteutuksesta.

Pauli Rautiainen (Operations Director) on siirtynyt 1.5. alkaen Operations Excellence Directorin tehtävään. Rautiainen vastaa Euroports Finlandin operatiivisen toiminnan kehittämisestä ja valmentaa terminaalijohtoa operatiiviseen tehokkuuteen ja valvontaan liittyen. Rautiainen jatkaa Euroports Finlandin johtoryhmässä.

Tony Hanner (Operations Manager) on siirtynyt 1.5. alkaen Business Unit Managerin tehtävään Euroports Pietarsaaressa. Hanner vastaa yksikön operatiivisista toiminnoista, tuloksesta, palvelutuotannosta, asiakastyytyväisyydestä, turvallisuudesta sekä toiminnan laadusta ja sen kehittämisestä.

Tommi Heinilä (Operational member of COE) siirtyy 24.5. alkaen Operations Planning Managerin tehtävään Rauman toimipisteessä. Heinilä vastaa yksikön tuotannonsuunnittelun operatiivisista toiminnoista, tuloksesta, palvelutuotannosta, asiakastyytyväisyydestä, turvallisuudesta sekä toiminnan laadusta ja sen kehittämisestä.

Sanna Jalava (Project Manager) siirtyy 24.5. alkaen Euroports Finland IT:n palvelukseen vastaamaan tuotannon järjestelmäprojektien vetämisestä.

Kristian Luoma (Operations Planning Manager) on siirtynyt urallaan uusiin haasteisiin. Kiitämme Kristiania yhteisistä vuosista ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon.