Euroports Finland Oy vahvistaa strategista asemaansa ostamalla merkittävän osan BB Logistics Oy:stä

Euroports Finland Oy ja BB Logistics Oy:n omistajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan BB Logisticsin omistajat myyvät merkittävän osan yrityksestä Euroports Finlandille. Sopimus yhdistää kaksi innovatiivista yritystä, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia merenkulun toimitusketjuratkaisuja asiakkaille kaikkialla maailmassa.

BB Logistics on vahvasti kasvava, luotettava logistiikkapalvelujen tarjoaja, joka toimii viidessä satamassa Suomessa: Kemissä, Oulussa, Kristiinankaupungissa, Kaskisissa ja Haminassa. Toiminnan keskeisessä asemassa on vastuullisuus, mikä kiteytyy turvallisuus, – ympäristö, – ja laatunäkökulmana. Yrityksessä on 40 työntekijää, jotka jatkavat BB Logisticsin palveluksessa. Yhtiön nimi ja nykyinen johtoryhmä pysyvät ennallaan. BB Logistics haluaa etsiä jatkuvasti uusia mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa, sekä palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin.

Euroports Finland on Suomen johtava täyden palvelun satamaoperaattori, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluja satamaoperoinnin lisäksi. Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports-konsernia, joka toimii noin 50 terminaalissa ja logistisissa kohteissa maailmanlaajuisesti ja työllistää yli 3 000 henkilöä.

Euroports toivottaa BB Logistics Oy:n tervetulleeksi Euroports-perheeseen
”Osana Euroports-konsernin strategiaa, jota osakkeenomistajamme (R-Logitech, FPIM, PMV) tukevat, olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme kehittää edelleen jalanjälkeämme Suomessa investoimalla BBL Logistics -nimiseen satamaoperaattoriin, jolla on viisi terminaalia Suomessa. Tämä yrityskauppa täydentää asemaamme sekä maantieteellisesti että hyödykkeiden näkökulmasta Itämeren alueella nykyisillä terminaaleillamme Rostockissa, Raumalla, Hangossa ja Pietarsaaressa”, sanoo Euroports Groupin toimitusjohtaja Frédéric Platini.

”Tämä strateginen muutos vahvistaa asemaamme alalla ja antaa meille mahdollisuuden palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä monipuolisemmilla palveluilla kaikkialla Suomessa. Olemme vakuuttuneita siitä, että BB Logistics luo erinomaisen mahdollisuuden vahvistaa asemaamme luotettavana kumppanina minkä tahansa rahdin osalta”, Euroports Finland Oy:n toimitusjohtaja Sari De Meulder korosti.

”Olemme innoissamme liittyessämme operatiiviseen ja omistukselliseen yhteistyöhön Europortsin kanssa. Meillä on sama logistinen DNA, jonka avulla voimme tukea asiakkaitamme menestymään maailmanlaajuisesti. Palvelupakettimme perusta on tehokkaiden logistiikkapalveluiden tarjoaminen. Tämän myötä koen, että voimme entistä vahvemmin seisoa lupaustemme takana”, BB Logisticsin toimitusjohtaja Kim Lindström korostaa.

Lisätietoa:
Sari De Meulder, Toimitusjohtaja, Euroports Finland Oy
sari.demeulder@euroports.com
Tel. +358 400 568 501

Kim Lindström, Toimitusjohtaja, BB Logistics Oy
kim.lindstrom@bblogistics.fi
Tel. +358 50 598 9657