Kesätyö työnjohtajana

Haemme kesätyöntekijäksi työnjohtajia Europortsin Rauman ja Hangon toimipisteille. Työnjohtajat työskentelevät meillä kahdessa vuorossa. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävät kolmesta neljään kuukautta.

Europortsin Rauman toimipiste on Suomen suurin paperin vientisatama sekä Länsi-Suomen suurin konttisatama. Raumalla keskitymme metsäteollisuuden tuotteiden, konttien, projektikuljetusten ja bulkkitavaran käsittelyyn.

Euroports Hanko on Suomen eteläisin satama ja yksi merkittävämpiä kansainvälisten merikuljetusten solmukohtia Suomessa. Hangossa tarjoamme ahtausta, huolintaa, terminaalitoimintaa, laivanselvitystä, lastin käsittelyä sekä kuljetuksia.

Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden uran luomiseen sekä kotimaassa että ulkomailla. Tarjoamme kannustavan, huumorintajuisen ja mukavan työyhteisön, joka kuitenkin samalla osaa haastaa sopivasti. Meillä ote työhön on ammattimainen, mutta olemme kaikki kuitenkin yhtä mieltä siitä, ettei töitä tarvitse hymyttä tehdä. Europortsilla työskentely on mahdollisuus. Voit lukea lisää työpaikoista nettisivuiltamme.

Jotta töihin hakeminen ei olisi liian helppoa, meillä on hakijalle muutama toivomus. Voit hakea meille, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on asenne ja motivaatio kohdallaan. Meitä ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta, sillä me perehdytämme jokaisen työntekijän. Pidämme arvossa myös alaan soveltuvia opintoja, mutta pakollisia ne eivät ole.

Jos kiinnostuit työpaikastamme, jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Valitse nettisivustoltamme oikea toimipiste hakiessasi, jottei työmatkasi pääse yllättämään! Voit hakea 28.2.2023 asti.
Palkka: 2 700–3 300 €/kk. Palkkaus kokemuksen mukaan.